zaterdag 31 maart 2018

Clubkampioenschap Dubbel met voorgift op vrijdag 30 maart

Verslag van Geert, foto's Brunohet was lang geleden dat we dit nog eens gedaan hadden en volgens vele mochten we dit elk jaar doen, clubkampioenschap dubbel.
met 20 waren we en dat kwam mooi uit want dan moest er niemand rusten. daar waren  ook 5 van onze jeugdspelers bij die zich eens wilden meten met de ouderen.
er werden 4 voorrondes gespeeld met telkens een andere partner. daarna vielen er 4 spelers af. dat waren manoe, dilano, noah en de geblesseerde patrick.

dan kwamen de zenuwen voor de meeste met wie ze zouden geloot worden voor de kwartfinale, want nu bleef men zijn partner houden.
de ene was al iets meer opgelucht dan de andere, maar dat is loting. volgens nen hollander werd er wel gefoefeld met de loting, maar ja dat zijn hollanders hé.
in de kwartfinale werden de matchen rap afgehaspeld, alleen bij geert en dieter tegen lean en piet was het toch spannend. daar waar we dachten dat lean telkens in de fout ging gaan bleef hij de bal telkens rustig terug brengen.
uiteindelijk wonnen geert en dieter met telkens het kleinste verschil in de sets.
de halve finale tussen xander en robin tegen jordy en tjade werd drie tegen nul. volgens xander ging dit vlot.
de andere halve finale was geert en dieter tegen freddy en jarne. 
daar was het iets spannender en na hier en daar een netje of een kantje wonnen geert en dieter.
finalisten, verloren in de belle!
de finale vader tegen zoon. de eerste set ging naar de zoon met duidelijk verschil (11-5). de toeschouwers zagen het al zitten met de jeugd.
de 2de set was al een ander paar mouwen, we trokken ons op gang en de set was binnen met 11-3. de derde set werd ook binnengereven en het stond 2-1 voor de oudjes.
de fiere winnaars


dieter vroeg tegen mij liefst gene 5de set, hij had een beetje last van de knie. maar de 4de set werd verloren met 11-2.
de beslissende set kwamen we 4-0 achter maar dan hebben we onze turbo aangestoken en werd het 11-4. 
dieter en geert waren de winnaars maar toch een proficiat aan robin en xander en ook aan iedereen die aanwezig was.
ook nog een klein bedankje aan lien en marijn voor de bevoorading.
de avond werd afgesloten met een natje maar geen droogje en de vraag om dit elk jaar te doen.