zaterdag 20 april 2024

Competitieweek 22 (Einde competitie)

 


- A-ploeg thuis tegen Merelbeke G    15-1    Jordy 4, Freddy 4, Thomas 4, Jarne 3

- B-ploeg was vrij. B-ploeg dient geen eindronde te spelen voor behoud, daar Stekene E de laatste 2 wedstrijden verloor!

- C-ploeg won op Rooigem met 5-11    Mees 4, Christian 3, Koen 2, Steven 2

- Jeugd won ook de laatste wedstrijd op Aaigem met 3-7    Leander 3, Hannes 2, Jarne 1 + dubbel               Na een 3-3 stand wonnen we achtereenvolgens de dubbel en ook de laatste 3 individuele wedstrijden.

Onze jeugdploeg bleef zo ongeslagen het hele seizoen, 14 wedstrijden lang. Proficiat.


Woensdag 17 april vond nog het clubkampioenschap Reeks C plaats. Slechts 2 spelers daagden hiervoor op: Jordy en Jarne (winnaar bij de D's). Hieronder het verslag van Jarne:

Door de magere opkomst besloten Jordy en ikzelf om er een uitputtingsslag van te maken en te spelen tot 10 winnende sets. De wedstrijd begon spannend en er werden enkele mooie/lange rally's gespeeld. Na enkele sets stond de stand 3-3. Nadien wist Jordy de leiding te nemen en kwam 7-3 voor. Ik wist nog een comeback te maken en kwam terug tot 8-7. Verder dan 7 sets wist ik niet te komen en Jordy besloot om na 17 sets er een einde aan te maken. Eindstand 10-7 in het voordeel van de toch nog een niveau hogere Jordy. Proficiat Jordy!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.