zondag 1 maart 2015

vooruitgespeelde wedstrijden van week 20

Uitslagen:
27 feb
vr
20.00
Sleidinge B
Meteor D
 13-3
27 feb
vr
20.00
Sleidinge C
Rooigem G
 6-10

Verslagen:
Vrijdag stonden we met de C ploeg tegen de ambitieuze leider in onze reeks, Rooigem.
Bij een gelijkspel waren de Gentenaars zeker van de titel.
Door afwezigheid van heel wat sterkhouders, speelden we met een onuitgegeven ploeg: ikzelf, Peter, Piet en Robin. Dank aan de mannen van de D -ploeg om onze rangen te versterken!

Een gedreven Piet en sterke Robin, zorgden voor een onverwachte voorsprong, Rooigem zou de titel niet cadeau krijgen. We klampten gans de wedstrijd aan, en toen piet met zijn gekende verbetenheid en vechtlust stuntte met een zege tegen de Belgische kampioen bij de E spelers, begonnen we echt te geloven dat er iets te rapen viel. Robin toonde nog een paar keer zijn klasse, en bewees een wissel op de toekomst te zijn voor Sleidinge, piet haalde bijna 4 op 4 maar moest in extremis tevreden zijn met drie zeges, Peter kende andermaal pech bij de afwerking, en ikzelf haalde 2 zeges binnen.
Resultaat 6-10 nederlaag, en titel voor Rooigem ! We waren tevreden met de uitslag, maar er zat welliswaar misschien toch wat meer in!

Verslag Pieter

Den B-ploeg deed weer wat het moest doen: met overtuiging winnen. Lien en Johan haalden het maximum 4/4, Jordy, wat vermoeid van te weinig te slapen, 2/4 en ikzelf 3/4.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.