dinsdag 24 februari 2015

Belgisch Kampioenschap tafeltennis nu zondag!

Belgische A-kampioenschappen

Datum: 
zaterdag, 28 februari, 2015 tot zondag, 1 maart, 2015 
Plaats: 
Sporthal Schiervelde Roeselare
De Belgische A-kampioenschappen gaan dit jaar door in Vlaanderen, meer bepaald in Roeselare. De Belgische toppers nemen het dan tegen elkaar op in de strijd om de Nationale titel. U kan dit alles meemaken op 28 februari en 1 maart in Sporthal Schiervelde.
Op 28 februari kan U de kwalificaties (heren en dames) meemaken, alsook reeds de 8ste finales (met de 8 topreekshoofden) van de heren. Op die dag gaan ook de Belgische kampioenschappen Dubbel B door. Op zondag staat alles dan in het teken van de finalestrijd in het enkel, dubbel en dubbel gemengd A. 
Kan Jean-Michel Saive nogmaals Belgisch kampioen worden, of doorbreekt iemand de hegemonie? Ondertussen kunnen we hier al het antwoord op geven gezien Jean-Mi zich zonet heeft afgemeld. Het wordt dan ook uitkijken wie de titel gaat pakken. En wat te denken van de strijd bij de dames? Kan Nathalie Marchetti haar titel nogmaals verdedigen?
Wenst U het allemaal mee te maken? Koop dan vlug uw toegangsticket aan (5 euro voor volwassenen en slechts 2 euro voor jeugdspelers (-21 jarigen) in voorverkoop (tot 21 februari)... Ook ter plaatse kan U nog een ticket aankopen, maar dan zijn de prijzen respectievelijk 8 en 5 euro. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.