zondag 9 maart 2014

Speelweek 18

Uitslagen:
- Rooigem E - Sleidinge A   12-4
- Rooigem F - Sleidinge B   7-9
- Sleidinge C - Wetteren B  4-12
- Sleidinge D - bye
- Gent K - Sleidinge E    10-6
- Palaestra - Sleidinge Jeugd  4-6

Verslagen:
Sleidinge B kon nog eens winnen, na een spannend verloop op Rooigem F (derde in de stand). Het ging gelijk op tot 6-6, toen maakten Dieter en Piet het verschil door allebei hun partij te winnen. Ikzelf kon het uiteindelijk afwerken in de belle tegen Ashok met 11-8. Het kalf is helaas verdronken voor den B-ploeg, degradatie zal niet meer te stuiten zijn, toch doet zo'n overwinning nog eens deugd!

Bruno

C-ploeg
Thuismatch tegen Orchidee Wetteren. Een ploeg die in de onderste regionen verzeild is geraakt en die dit seizoen op een degradatieplaats staat .
Al gauw was het duidelijk dat Wetteren er nog  volop zal voor strijden en voor we het goed en wel beseften stonden we 1-5 achter …slik…..
Een super gemotiveerd Wetteren  deed ons naar adem happen en we trokken finaal aan het kortste eind. Bewijs daarvan was een 4-12 nederlaag tegen een sterkere tegenstander . Een verdiende overwinning voor Wetteren  die, als ze met die ploeg en die inzet ,onmogelijk kan zakken.
Wij speelden met Pieter Matthijs (goed voor 1/4); Jordy De Wulf (1/4 ); Mario Blondeel (0/4) en ikzelf (2/4). Wetteren speelde met één D2 , twee D4’s en één D6.

Guy Coene


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.