zaterdag 28 september 2013

Speelweek 3

Uitslagen week 3:
- Sleidinge A - Ronse A:               5-11
- Sleidinge B - Sterke Stut A:       13-3
- Ouwegem A - Sleidinge C:         6-10
- Crawford Gent J - Sleidinge D:  4-12
- Maldegem D - Sleidinge E:        13-3
- Sleidinge Jeugd was vrij!

Verslagen:
- Sleidinge B behaalde zijn eerste overwinning, met glans! We vlogen er gemotiveerd in en bouwden in minder dan geen tijd een voorsprong op van 10-0 en eindigden uiteindelijk met een mooie overwinning van 13-3. In tegenstelling tot wat de uitslag laat vermoeden was elke wedstrijd toch wel echt spannend, er werden namelijk in totaal 8 belles gespeeld, waarvan we er 7  naar onze kant trokken! Lien 2/4 (met migraine), Bruno 3/4, Piet L en Dieter elk 4/4 (applaus a.u.b.)
verslag van Bruno

- Sleidinge A
Onze match tegen Ronse begon al slecht door de afzegging van Johan door ziekte.
In het begin ging het gelijk op tot het 3-4 was. Daarna ging het pijlsnel naar 3-11.
Ik won drie matchen, de ene die ik verloor was tegen schutter van dienst Ludovic. Die sloeg zodanig hard, als de bal op het net belandde, vloog hij er toch nog over.
Kristof won er twee, raar maar waar, de zaal is iets te traag voor zijn spel. Na de uitleg van Kristof moet ik hem wel gelijk geven.
Firmin had zijn dagje niet en won niets. Op een bepaald moment dacht hij dat hij in een schietkraam stond. Gelukkig schoten ze niet naar de tandjes.
Invaller Jordi heeft meer dan zijn best gedaan, want allemaal hadden ze het moeilijk tegen hem.
De match in de match is een gelijkspel geworden: Firmin drie sets en Jordi drie sets.
verslag: Geert


-SLEIDINGE C.
Wegens enkele afwezigen in de ploegen boven ons waren we genoodzaakt om met een NG speler naar Ouwegem A te vertrekken. We zakten af naar Ouwegem met Maarten , Dick , Bram en ikzelf. Bij het binnenkomen had Maarten al direct door dat hun enige C6 die avond zou meespelen ….Zijn eerste keer dit seizoen , net nu we iets verzwakt moesten aantreden. Onze NG Bram deed zijn best maar kon niet voor een surprise zorgen. Na enkele meningsverschillen  omtrent een correcte opslag  verliep de wedstrijd in het voordeel van Sleidinge. Dick liet  Dick  een 2/4  optekenen en Maarten en ikzelf legden die avond een foutloos parcours af (4/4).
Eindstand 6-10 en al bij al een verdiende overwinning.
Verslag: Guy Coene

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.