dinsdag 17 september 2013

Speelweek 2

Uitslagen:
- Flyer A - Sleidinge A                   12 - 4
- St.Pauwels C - Sleidinge B          14 - 2
- Sleidinge C - Egmont C                9 - 7
- Sleidinge D - Lobos F                  12 - 4
- Sleidinge E - Rooigem-Gent K     8 - 8
- Sleidinge jeugd: vrij

Verslagen:
A-ploeg
Er is niet veel te zeggen over de match tegen flyer.
Vertrokken met 1 zieke, 1 nog lichtjes zat, 1 die van een trouwfeest kwam en Firmin die problemen had met het scorebord.
12-4 verloren; ik 2, firmin 1 en mario ook ééntje maar tegen een C4.
op naar volgende week.
Geert
 
B-ploeg
Met 14-2 verloren tegen C2, C6, D0 en D0. Dieter wint van C2 en ik van D0.
Lien
 
C-ploeg
Vrijdagavond  thuis tegen Zottegem .Zottegem, die vooraf getipt werd door Firmin als een moeilijke ploeg. Wetende dat Zottegem hun eerste wedstrijd verloren had ,wisten we dat ze er alles zouden aan doen om  de drie punten mee te nemen. Uit hun opstelling werd dit meteen duidelijk , ze kwamen met twee D2’s , één D4 en één D6 ( wat een verschil met hun eerste wedstrijd). Het waren enkele van deze mannen die nota bene vorig jaar de titel haalden in derde …..
Wat vooraf beweerd werd , werd ook waarheid :allemaal wedstrijden op het scherp van de snee , een thriller van formaat die pas in de laatste wedstrijd in ons voordeel werd beslecht…. Pieter Matthijske werkte de laatste wedstrijd met brio af en versloeg de eerste man van Zottegem met 3-1.
Hierdoor was de 9-7 overwinning binnen,  met grote  dank aan Pieter Matthijs die op zijn elan van de eerste week verder ging . Weer een 4/4 zoals zijn eerste week maar nu toch tegen een serie zwaardere mannen. Niet te vergeten de overige C-ploeg mannen :  debutant Jordy die weer voor een sterke 2/4 zorgde , ikzelf voor een 2/4 en een lichtjes zieke Dick een 1/4 .
Besluit : een deugddoende  overwinning tegen een op papier sterkere tegenstrever.
Guy Coene
 
D-ploeg


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.