zaterdag 14 oktober 2017

Competitie Week 5Verslagen:
-          - A-ploeg: verdiende overwinning met een sterke Geert 4/4 en het presentje van de B-ploeg Piet L       met een  3/4
-          - B-ploeg: We startten veelbelovend met een 3-1 voorsprong. Maar al vlug werd duidelijk dat onze tegenstanders te sterk waren. We speelden 6 belles en verloren ze alle 6, zelfs eentje met een 6-0 voorsprong werd nog afgegeven!
-          - C-ploeg: spannend tot 5-5, uiteindelijk met een Firmin en Robin met een 4 op 4 toch een ruime overwinning.
-     D-ploeg: Een sterke prestatie van Piet die enkel de duimen moest leggen voor de D6 van Knal, in de belle.
-  E-ploeg: Na een 4 wedstrijden (4-0) werd al vlug duidelijk dat onze E-ploeg de wedstrijd zou gaan winnen. Jarne en Nathan haalden het maximum met een 4 op 4. Robin verniest nipt in de belle van Jonas C, een wedstrijd die Lean dan toch kon winnen. Een mooie ploegoverwinning, knap jongens!
- Jeugd: Een mooie overwinning van onze jeugd tegen Knal Deinze. Manoe wint zelfs van een E6! En Branko verliest zijn laatste partij erg nipt met 18-16 in de belle, toch knap gedaan. Dilano verliest ook nipt in de belle van de E6 met 11-8, na wel 2 mooie individuele overwinningen! Manoe en Dilano namen ook de dubbel voor hun rekening en winnen die met 3-1.