zondag 8 oktober 2017

Competitie Week 4

Verslagen:
-          A:  Een spannende en gelijkopgaande wedstrijd, waar St. Pauwels ten slotte toch de overwinning binnenhaalde na een bloedstollende eindwedstrijd van Geert die in de belle verloor met 16-14 van Ronny De Boom. Een knappe invalsbeurt van Dieter met 2 op 4.
-          B:  Op papier maakten we op voorhand niet veel kans tegen 3x C2 en 1 C4.  Ook hier een gelijkopgaande wedstrijd tot 4-4, dan wordt het 4-6 in ons voordeel. Guy Meerschaut en Nele VdV maken er terug 6-6 van. Individueel winnen wij dan elk onze laatste wedstrijd en pakken hier onverhoopt de punten!
-          C:  Krijgen een forfait van Gent E.
-          D:  Kunnen niet maximaal profiteren van de versterking vanuit de C-ploeg die een forfait kregen, wellicht door afwezigheid van Guy. Wel een spannende wedstrijd en een voorsprong van 7-5, met nog 4 individuele wedstrijden te gaan. Deze worden helaas alle 4 verloren en verliest Sleidinge D toch nog met 7-9.
-          E:  verliest ondanks een 4 op 4 van Jarne. Robin en Thomas winnen toch elk eentje en Dilano heeft weer wat meer ervaring opgedaan.

-          Jeugd: verliest met 10-0 tegen 3x E6. Ninove was echt te sterk, want geen enkel setje kon worden gewonnen door onze delegatie! Volgende keer beter.