woensdag 13 augustus 2014

Tornooi Torhout

Klein verslagje en 2 foto's in bijlage: tafeltennis tornooi Torhout (gouden palet) 

Aanwezigen: Robin, Firmin, Marijn

Voormiddag:

Reeks E4 - E6: Zowel Robin als Marijn raakten vlot door de poule naar de volgende ronde. In de achtste finales kregen we meteen een Sleins onderonsje tussen deze twee. Robin won deze spannende partij en ging op dat elan verder tot in de finale. Ook die finale won Robin, een knappe eerste plaats en een goeie start van het seizoen.

Reeks C4- C6: In deze reeks kwam Firmin in actie. Hij won de poule en de achtste finales. De kwartfinale was er helaas te veel aan.

Namiddag:

Reeks E: Ook hier stootte Robin door in zijn poule. Tijdens zijn kwartfinale moest hij helaas het onderspit delven in een zeer spannende match! Knap resultaat alweer van Robin.

Reeks NG: Hier kwam Marijn terug in actie. Hij won eenvoudig zijn poule, achtste en kwartfinale. Maar de spannende halve finale werd helaas verloren. Toch een mooie derde plaats.

Reeks C: Ook Firmin kwam in de namiddag nogmaals in actie. Hij won 1 wedstrijd in zijn poule maar vanaf dan begon de vermoeidheid parten te spelen na een lange intensieve dag.

Algemeen besluit: Een mooie dag en een goed georganiseerd tornooi. Twee medailles, een gouden voor Robin en een bronzen voor Marijn. Ook het coach aandeel van Firmin verdiende een medaille! Met dank aan de supporters: Lien, Jarne en zijn mama!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.