maandag 18 augustus 2014

Tornooi Oostende

Samenvatting tornooi Oostende!

Aanwezigen: Robin, Jarne, Tjade, Simeon, Lien, Firmin, Marijn

Verzamelen om 9u00 in Oostende... dat betekent vroeg opstaan! We hadden wel gerust wat later kunnen zijn, want de inschrijvingen waren niet perfect verlopen. Zo werd onze Marijn per ongeluk bij de dames ingeschreven... maar hij had geen rokje mee :-).

Eens de inschrijvingen in orde waren en de poules volledig ingevuld, konden we van start gaan.

We beginnen bij de reeks NG. Hier hadden we als deelnemers Jarne en Marijn. Jarne won 2 van de 3 wedstrijden in zijn poule, wat hem een tweede plaats opleverde! Een zeer knap resultaat voor Jarne, maar helaas mocht enkel de eerste van de poule naar de volgende ronde. Maar één ding is zeker: Jarne is al goed in vorm!

Marijn won zijn 3 wedstrijden in de poule plus de kwart en de halve finale allemaal redelijk vlotjes. In de finale ging hij helaas onderuit, tegen dezelfde speler als vorige week in Torhout. Alweer een zilveren Sleinse medaille dus!


De E reeks dan. Kwamen hier in actie: Tjade, Simeon en Robin. Alle drie hadden ze spannende wedstrijden in hun poule en konden er enkele wedstrijden gewonnen worden, maar helaas raakte niemand voorbij de poulefase. Dit kwam vooral door de sterke klassementen die de tegenstrevers hadden. 

De veteranen 65+ dan: hier kwam onze speler/coach in actie! Firmin stootte door in zijn poule, en speelde daarna de halve finale. Die werd helaas verliezend afgesloten, wat hem een vierde plaats opleverde. Mooie prestatie!


En ten slotte dames C, want TTC Sleidinge leverde ook een dame af aan de West-Vlaamse kust. Lien won haar poule, na winst tegen een C0,  C6 en een Nederlandse dame. In de kwartfinale kwam ze uit tegen een Zwitserse, die ze al snel terug naar haar thuisland stuurde. Daarna volgde een vlotte halve finale. En uiteindelijk de finale tegen nog een Zwitserse: ook zonder problemen gewonnen!


Knappe prestatie en een 2e gouden medaille in een week tijd voor TTC Sleidinge, na Robin in Torhout!!! Foto's zijn te vinden op de website van TTC Drive Oostende.

Proficiat aan alle deelnemers maar vooral ook aan de aanwezige supporters!!!! Tot in Wenduine??

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.