zaterdag 15 april 2023

Competitie Week 21

 Uitslagen en Verslagen:

- Sleidinge A - Sint Pauwels A        8-8        Robin 4, Jordy 3, Kurt 1, Dieter 0

Een spannende strijd die leidde tot een verdiend gelijkspel. Zonder Piet L, met een rugproblemen, en zonder Freddy, herstellende van zijn spierscheur, moest Dieter en Kurt de leegte opvullen van onze afwezigen in de A-ploeg. Proficiat voor Robin die een knalprestatie neerzette met een 4 op 4.  Tegen Bart VDN (C0) was het echt een thriller die naar de kant van Robin viel met 11-9 in de belle. Ook Frederik VH moest eraan geloven na een even spannende strijd. Winst ook voor Robin met 16-14 in de belle. Jordy deed het bijna evengoed met een 3 op 4. Hij verloor enkel van Joris M in de belle.  Behoud in 1ste Provinciale is nu weer mogelijk?!

- Sleidinge B - Sint Pauwels B        4-12        Firmin 1, Bruno 1, Jarne 2, Mees 0

Op papier met 4 D's tegen 4 C's, stevenen we wellicht af naar een 0-16. Maar dankzij een Jarne (2 overwinningen), in goede doen en eentje van Firmin en Bruno, konden we een afslachting vermijden. Ook speciale dank aan Mees die op het laatste moment toch voor onze B-ploeg kon invallen. 

- Olsene B - Sleidinge C                9-7            Guy 2/3, Roland 2, Koen 2, Pieter 1

- Ninove E - Sleidinge D                8-8            Piet S 3, Wouter 3, Dewy 2,  Daniel 0

- QLT Gent - Sledinge Jeugd          5-5            Leander 3, Finn 2, Jarne 0

Op een zonnige zaterdagnamiddag vertrok de jeugdploeg van Sleidinge naar de leider in de jeugdcompetitie QLT. Leander en Finn wisten QLT direct onder druk te zetten door elk hun match te winnen. Jarne wist enkele spannende sets te spelen maar kon geen match winnen tegen een sterk QLT. Finn en Leander konden elk hun tweede match winnen. Het dubbel werd gespeeld door Finn en Leander tegen de gebroeders Loncke . Het dubbelteam van Sleidinge kwam 2-0 voor. Jammer genoeg konden de 2 broers van QLT winnen in de belle. De tussenstand was toen 3-4 in het voordeel van Sleidinge. De gebroeders Loncke bleken ook in het enkel zeer sterk en wisten nog elk hun match te winnen. Leander stond zo voor een moeilijke opdracht om toch het gelijkspel binnen te halen. Na een zeer mooie match en toch wat stress momenten wist hij de eindstand te brengen op 5-5. Een zeer sterke prestatie van onze jeugdploeg wetende dat de ploeg van QLT nog niet verloor in competitie en nog maar 1 keer gelijk gespeeld had. Het was een zaterdagnamiddag met enkele mooie en spannende wedstrijden op een hoog niveau. Zelf een van de trainers van Ninove kwam het mooie spel van onze jeugdspelers complimenteren. Eindstand 5-5 , matchverdeling: Leander (3/3), Finn (2/3) , Jarne DJ (0/3) Verslag: Jarne M.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.