Competitieweek 19 op 10 & 11 maart '23

Uitslagen:

- TTC Lobos A - Sleidinge A        12-4        Piet 1, Robin 1, Freddy 0/3, Jordy 2

- Temse A - Sleidinge B                15-1        Jarne 0, Guy 1, Roland 0, Wouter 0

Pingpongavond in Temse. Zware nederlaag tegen te sterke ploeg. TTC Temse -TTC Sleidinge B 15 -1.            Toch goede training in tof gezelschap. (Guy C)

- Sleidinge C - Kruibeke D         3-13           Piet 1, Raf 1, Daniel 0, Dewy 1

- Sleidinge D was vrij

- De Pinte A - Jeugd Sleidinge     1-9            Hannes 3, Finn 3, Jarne 2 + dubbel

Wolf, Henry en Jarven (De Pinte) hadden het niet onder de markt tegen onze sterke Hannes, Finn en Jarne maar een 1 - 9 winstcijfers geven niet altijd de juiste sterkteverhouding weer.
1 - 2:  Na vlotte winst in de eerste 2 wedstrijden van Hannes en Finn moest Jarne na een 2-0 voorsprong de winst laten aan Wolf.  In een spannende 5de set gaf de sterke backhand van Wolf de doorslag
1 - 5:  Hannes ging vlot in 3 sets over Jarven.  Jarne hield het terug zeer spannend, na een 2-0 voorsprong dwong Henry toch nog een "belle" af.  In de 5de spannende set trok Jarne het laken naar zich toe met een 11-13 overwinning
Een geconcentreerde en vaardige Finn was geen partij voor Wolf en bracht met een droge 3-0 overwinning de stand op 1 - 5
Dubbel:  zelden zo een spannende dubbel meegemaakt, een vlotte winst in de 1ste set voor onze Finn en Hannes, een spannende 2de set met nipte overwinning 10-12 voor ons, gelijk opgaande 3de set met winst voor de Pinte 11-9.
1 - 6      De boodschap van de "coach van dienst":  "meer aan tafel blijven en niet weglopen" resulteerde net niet in winst in de 4de set (11-8).  In de "belle" gaat een fel strijdend De Pinte ten onder met 11-13
1 - 9: In zijn laatste wedstrijd speelt Jarne een sterke 1ste set, Jarven haalt de 2de set binnen maar Jarne wint set 3 en 4.
In hun laatste partij is Finn in de eerste set een maat te groot voor Henry, doch Henry vindt de opening bij Finn in de 2de set en haalt het met 12-10. Finn is gewaarschuwd maar geeft Henry geen kans in de 3de en 4de set.
Wolf neemt een blitsstart tegen Hannes maar deze vecht terug en buigt de achterstand om naar een 7-11 winst.  Hannes laat zich niet meer verrassen in set 2 en 3 en gaat naar een vlotte 0-3 winst.
Ondanks de klinkende overwinning, enkele mooie en spannende wedstrijden gezien.  De technische kwaliteit en vooruitgang van deze jeugdspelers is aangenaam om mee te maken.
Bedankt voor jullie sportieve inzet.  Een plezier om met jullie andere clubs te bezoeken.