maandag 28 januari 2019

Competitie Week 14

Uitslagen:
Verslagen:
- A: Een ongelijke strijd tegen B6, C0, en 2x C2. Geert speelde een mooie laatste wedstrijd tegen Marijn (B6), maar verloor uiteindelijk toch in de belle met 11-7.
- B: Lobos, niet op zijn sterkst (2x C6, D2, D4) botsten tegen een gemotiveerde B-ploeg, waar Lien en Kurt 4 op 4 behaalden. In de stand kunnen we weer even ademhalen met 5 punten voorsprong op de voorlaatste.
- C: Een spannende strijd die alsnog gewonnen werd door onze C-ploeg. Na 6-6 werd het toch nog 10-6. In de stand staan we mooi op de derde plaats.
- D: Xander en Roland gaan voor het maximum. In de stand staan we 2 punten voor de tweede (Zele) en al 6 punten voor de derde (Stekene).
- E: Na een 4-6 achterstand en vervolgens 5-7, slagen onze jongens er toch nog in de zege binnen te halen met 9-7. Piet 4 op 4, Tjade 3, Wout en Robin winnen hun laatste partij en dragen zo bij aan de overwinning van de E-ploeg.
- Jeugd: de lange verplaatsing naar Galmaarden werd toch beloond met een mooie overwinning voor onze jeugdspelers. Mees 3 op 3. Lean en Manoe moesten nipt de duimen leggen voor Cobe Cornu.
De sterke dubbel van Lean en Mees brachten onze ploeg op 4-3 voorsprong en wonnen ze tenslotte allen nog hun laatste partij zodat het 3-7 werd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.