zaterdag 11 februari 2023

Competitieweek 16 op 10 en 11 februari '23

 Uitslagen en verslagen:

- Sleidinge A - Rooigem F        7-9    Piet 2, Jordy 1, K 3 en Dieter 1

Nipt verlies van onze A-ploeg. Nochtans zag het er goed uit bij een 7-7 stand, moesten ofwel Jordy of Piet zorgen voor één of twee punten. Helaas werden er geen punten gehaald. Jordy was er wel heel, heel erg dichtbij met een zestal matchballen tegen Nico. Maar toch nipt verloren. Jammer

- Sleidinge B - De Pinte A        7-9    Firmin 2, Guy 2, Jarne 2 en Bruno 1

Ik zelf, matchverliezer, won bijna van de C0, maar verloor van de DO Philip! Firmin, Guy en Jarne speelden allen sterk, maar de C0 en de C2 van De Pinte, waren toch iets te sterk voor ons!

- Aalst B - Sleidinge C            14-2    Koen 2, Roland 0, Piet en Dewy O

De tweede in de stand Aalst (4x DO) ondervond weinig tegenstand tegen onze C-ploeg. Enkel Koen zorgde ervoor dat het geen forfaitcijfers werden!

- Rooigem L - Sleidinge D        16-0    forfait van onze ploeg

Week na week wordt het moeilijker om alle ploegen te bevoorraden van 4 spelers. We hebben natuurlijk enkele gekwetsten (Lien, Mees, Daniel...). Toch zou ik via deze een oproep willen doen aan alle mogelijke competitiespelers van de Picci in te vullen en liefst ook mee te doen aan de volgende wedstrijden!

- Rooigem B - Sleidinge Jeugd    7-3    Leander 2, Hannes 0, Jarne DJ 0 + dubbel

Een sterke thuisploeg nam al vlug het heft in eigen handen, en kwam 5-1 voor. De winst in het dubbelspel van Jarne en Leander kon het tij niet meer keren. Enkel Leander won uiteindelijk 2 van zijn 3 wedstrijden, wel allebei in de belle. Jarne en Hannes wonnen elk maar één setje. Hierbij wil ik toch vertellen dat ze enorm hun best deden. Hannes verloor wel 5 sets met het kleinste verschil! Morgen spelen deze 3 ook nog de 2de fase van de driedelige Jeugdliga te Maldegem. Succes daar jongens!





Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.