woensdag 2 maart 2022

Clubkampioenschappen reeksen 2021-2022

 De algemene clubkampioen (met voorgift) is reeds bekend. Proficiat aan Jordy!

Maar nu starten we met de clubkampioenschappen voor alle reeksen.

We starten maandagavond 7 maart met het kampioenschap voor de jeugd, Groep 1, dit zijn Josse, Jacob, Hannes, Jarne, Finn, Leander en Bas DP. Start om 18.15 uur te Lovendonk.

Ook maandagavond 7 maart spelen we het clubkampioenschap voor de jeugd, Groep 2, dit zijn Lucas, Rune, Dieuwke, Dilano, Manoe, Lean, Dewy. Start om 19.45 uur te Lovendonk.

De winnaar van deze laatste reeks mag ook woensdagavond 9 maart deelnemen aan het clubkampioenschap reeks E, om 20.00 uur te Wippelgem.

Voor reeks E verwachten we volgende spelers die het tegen elkaar opnemen: Pieter, Mees, Tjade, Marijn, Nathan, Manoe, Raf, Lean, Robin DN, Dilano, Daniel, Koen, Dewy, Lucas en Wouter
Zij strijden voor de titel van beste E-speler dit seizoen. Wouter hebben we hierbij opgenomen omwille van dat er geen andere volwassen NG-spelers zijn in onze club! Sommige jeugdspelers kunnen op 2 vlakken strijden namelijk bij de jeugd en bij de E-spelers!

Voor reeks D, op woensdag 16 maart, verwachten we Johan, Guy, Denzel, Xander, Jarne M, Roland, Patrick, Piet S en de winnaar van de reeks E. Start te Wippelgem om 20.00 uur.

Voor reeks C, op woensdag 23 maart, verwachten we Nico, Lien, Jordy, Piet L, Robin, Kurt, Firmin, Bruno, Dieter, Freddy en de winnaar van de reeks D.

Succes iedereen!

Nog even een overzicht: (ook te vinden op onze website: http://ttcsleidinge.blogspot.be/)
- 7 maart maandagavond clubkampioenschap Jeugd Groep 1 te Lovendonk om 18.15 uur
- 7 maart maandagavond clubkampioenschap Jeugd Groep 2 te Lovendonk om 19.45 uur
- 9 maart woensdagavond clubkampioenschap Reeks E te Wippelgem om 20.00 uur
- 16 maart woensdagavond clubkampioenschap Reeks D te Wippelgem om 20.00 uur
- 23 maart woensdagavond clubkampioenschap Reeks C te Wippelgem om 20.00 uur

We spelen zonder voorgift en enkel met de spelers die zich tijdig aanmelden. De reeksen worden ter plekke gemaakt. Men dient dus niet in te schrijven op voorhand. De winnaar van een reeks mag meedoen in de hogere reeks, vb. winnaar reeks E, mag meedoen aan reeks D.
Prijzen worden uitgereikt op het clubfeest op 7 mei 2022.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.