maandag 10 september 2018

Uitslagen competitieweek 1

Allereerste wedstrijd op 7 september: Veteranen op Merelbeke C
Onze veteranen wonnen met 0-10! Roland, Piet S en Patrick gaven de thuisploeg geen schijn van kans.
Uitslagen 14 en 15 september, week 1:
                                                                     

Verslagen:
- A: tegen 3x C2 en een recreant haalden een halve A-ploeg toch een nipte overwinning. Geert had het grootste aandeel met een 4 op 4.
- B: verloren een spannende strijd tegen Wetteren A. Bij een tussenstand van 5-5, leek alles nog mogelijk. Juist op dit moment komen onze spelers (Piet en Kurt) allebei 2-0 voor, maar verloren allebei in de belle en stonden we plots 5-7 achter. Het werd uiteindelijk 6-10.
- C: Een knappe overwinning met het Maximum voor Firmin en een 3 op 4 voor Pieter en Guy. Ook Xander behaalde een knap resultaat door 2x te winnen.
- D: Een gelijkspel, ondanks dat we 7-5 achter stonden. Raf, Patrick en Roland zorgen de laatste 4 wedstrijden toch nog voor dit verdiend gelijkspel.
- E: Mooie, maar nipte overwinning van onze E-ploeg. Het werd 2-2, 4-4, 6-6. Met nog 4 wedstrijden te gaan, zou je denken: we gaan naar een 8-8. Maar Nathan, Jarne en Mario wonnen hun laatste partij en konden zo toch de overwinning binnenhalen. Jammer voor Lean die zonder individuele overwinning naar huis moest. Volgende keer beter, Lean.
- Jeugd: Een pandoering werd het voor onze jeugd. Dilano was er nog het dichtst bij, maar verloor ook zijn laatste parij met 7-11 in de belle.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.