Clubkampioenschap reeks D

Het kampioenschap van de D's werd gestart in twee poules:
Poule 1: Lien Guy, Pieter, Denzel en Dick.
Poule 2: Jordy, Dieter, Robin en Piet S

In poule 1 won Lien al haar wedstrijden en moest maar één setje afgeven aan Guy.
Lien dus heel sterk met 4 op 4, poulewinnaar.
Voor de tweede plaats was het een hevige strijd want zowel Guy, als Pieter als Dick behaalden elk 2 overwinningen. Dus werd gekeken naar hun onderlinge wedstrijden en gewonnen en verloren sets.
Pieter mocht door naar de halve finale, want hij behaalde de beste setverhouding.
Denzel (kampioen in de reeks E) kon geen overwinning behalen maar brak 2x pas in de belle tegen Pieter en tegen Dick.

In poule 2 zorgde Robin onmiddellijk voor een verrassing door in zijn eerste wedstrijd te winnen van Dieter met 3/2. Jordy won vlot van Piet en vervolgens ook van Robin. Piet S moest ook de duimen leggen voor Dieter en Robin. De wedstrijd tussen Jordy en Dieter moest beslissen voor een plaats in de halve finale. Jordy trok de overwinning naar zich toe met 3/2 en 15/13 in de belle!

Halve finales: Lien tegen Robin en Jordy tegen Pieter.
Hier stond geen maat op Lien en Jordy, beide wonnen ze met 3/0 van hun tegenstanders.

De finale dan: Jordy vs Lien met als plaatselijke scheidsrechter Johan!
Lien wint overtuigend de eerste set, Jordy dan weer even overtuigend de tweede set.
Spannender wordt het in set 3 en 4, toch zal de belle moeten beslissen!
In deze belle trekt Jordy aan het langste eind met zijn verwoestende backhand! Geleerd van Dieter?
Lien moet in deze belle uiteindelijk buigen voor het aanvalswerk van Jordy die wint met 11/8.

Volgend verslag werd mij doorgestuurd door Pieter:
Gisteren vonden de clubkampioenschappen voor de D's plaats.
In 2 poules, één van 4 en één van 5 spelers, werd er gestreden voor de eerste 2 plaatsen en de halve finale.
Het werd een mooie en bij momenten spannende tafeltennisavond.
In poule 1 trokken Robin en Jordy aan het langste eind; in poule 2 was Lien outstanding. Voor de 2de plaats kwamen er echter 3 spelers in aanmerking: Dick, Guy en ikzelf.
Door mijn vlotte 3-0 zege tegen Guy, was de set die ik won tegen Dick doorslaggevend.

In de halve finale knokten de underdogs voor wat ze waard waren, maar uiteindelijk kenden we een logische finale tussen  Lien en Jordy.
Het werd een strijd met klasseflitsen over en weer waarin Jordy verdiend won. Proficiat! En bedankt aan Bruno voor de organisatie.