woensdag 6 januari 2016

Elopuntentornooi

- Wanneer? vanaf woensdag 13 januari en dan elke woensdag vanaf 19.00 uur, tot 27 april
- Waar? In ons competitielokaal te Wippelgem
- Voor wie? Voor alle leden van onze club met uitzondering van enkele beginnelingen die nog maar pas begonnen met trainen
- Hoe werkt het?
Indeling van poules  van  4 volgens  elopunten , indien poules dienen gevormd  van minder dan  4 zullen de behaalde punten  worden aangepast met afronding naar boven of onder. Indien er meerdere poules van  3 mochten zijn kan men ook een wedstrijd tegen iemand van een hogere of lagere poule dienen te spelen.
Er worden steeds  3 sets gespeeld per set zijn er 5 pseudo  elopunten te verdienen, deze verdiende punten worden bij de gewone elopunten gevoegd voor het samenstellen van de poules en worden ook als basis gebruikt voor het opmaken van  een rangschikking waar op het einde van het seizoen  prijzen aan verbonden zijn, die uitgereikt worden op het clubfeestje!
Men kan inschrijven  tot  19u en na het opmaken van de poules starten de wedstrijden om 19u05
Men kan ook inschrijven via een soort abonnement  waarbij met enkel moet melden  als  men niet aanwezig kan zijn. Indien men in dit geval afwezig is zonder verwittiging zal een aftrek van  30 punten gebeuren en zullen de tegenstrevers  indien mogelijk tegen iemand van een  andere poule  uitkomen of  de wedstrijd met 3-0 winnen.
Om het even op welke manier men inschrijft dient men om 19u30 aanwezig te zijn.
Onze jeugdspelertjes dienen reeds om 19.00 uur aanwezig te zijn!
Spelers met klassement  vanaf E2  dienen  pas vanaf 20 uur aanwezig te zijn
Jeugdspelers zullen volgens ouderdom eerst hun wedstrijden mogen betwisten.
Het  tornooi zal eindigen de week voor het clubfeest waarop de prijzen zullen uitgereikt worden.
Dit tornooi geldt ook als clubkampioenschap voor de jeugd.