maandag 24 augustus 2015

Tornooi Torhout

De start van het nieuwe tafeltennisseizoen is in zicht. Het eerste tornooi is gespeeld: Torhout (8 augustus). Deelnemers: Firmin, Jordy, Sven, Jarne en Marijn.In de reeks C4 - C6 kwamen in actie: Firmin en Jordy 

Jordy won vlot zijn poule, terwijl Firmin tweede werd in die van hem. Daarna was Jordy vrij en zag hij Firmin vlot winnen. Maar dan... moesten ze al tegen elkaar. Deze horde werd vlot gewonnen door Jordy (het zwarte trainingsbeest van Firmin), maar hij botste in de volgende ronde op een sterkere tegenstander. Geen medailles dus, maar een sterke prestatie van beide leden.


In de reeks E4 - E6 - NG kwamen in actie: Sven, Jarne en Marijn

Sven en Marijn raakten al bij al vlot door hun poule. Al kwam het bij Sven na een moeilijke telling op 2 punten aan om door te stoten. Sven botste op een heel sterke tegenstander in de volgende ronde, terwijl Marijn een ronde vrij mocht toekijken. De achtste finale wist Marijn nog te winnen maar de kwartfinale was er te veel aan. Jarne vocht enkele knappe duels uit in zijn poule en wist zelfs een E6 te kloppen! Opnieuw knappe prestaties dus!

In de reeks E kwamen in actie: Sven en Marijn

Beide troffen zware klassementen in hun poule maar toch werden knappe prestaties behaald. Bij Sven kwam er opnieuw een telling aan te pas, helaas had hij deze keer enkele punten te kort om door te stoten naar de volgende ronde. Marijn ging na het tellen van de sets als tweede door in zijn poule, na winst tegen E0 en E2. Hij kon de achtste finales nog naar zijn hand zetten, maar opnieuw eindigde het voor hem in de kwartfinale. Puike prestaties dus!

In de reeks NG kwam in actie: Jarne

Nog geen medailles vandaag? Dat kan niet, dacht Jarne, en hij raasde door zijn poule heen met een knappe drie op drie. Helaas verloor Jarne dapper zijn halve finale tegen de latere winnaar bij de NG's, waardoor er toch een bronzen medaille meeging richting Sleidinge! Sterk gespeeld Jarne!

Bedankt aan de supporters (Mama van Jarne en Lien) en aan de coach natuurlijk (Firmin)