zaterdag 17 januari 2015

Speelweek 13

Uitslagen:
16 jan
vr
20.00
Sleidinge C
Sterke Stut A
10-6
16 jan
vr
20.00
Galmaarden B
Sleidinge A
8-8
16 jan
vr
20.00
Sleidinge B
Olsene A
8-8
16 jan
vr
20.15
Tass B
Sleidinge D
3-13
17 jan
zat
19.00
Eikenlo D
Sleidinge E
4-12
17 jan
zat
15.00
Eikenlo
Sleidinge Jeugd
9-1

Sleidinge B

Verslagen:

Een rampavond voor Sleidinge B. Eerst de melding dat Johan ziek is, en dus niet kon spelen. Vervanging door Jordy. Eerste wedstrijden van de avond Dieter en Jordy. Jordy verliest met 1-3 en Dieter speelt een "belle" tegen de eerste man van Olsene. Op 2-6 in deze belle, kwetst Dieter zich aan de rechterkuit. Dieter kan onmogelijk nog verder spelen en geeft op. Een spierscheur is het verdict. Gelukkig is Marijn er om Dieter naar huis te brengen!
Met drie verder. Lien maakt alweer het onmogelijke waar, door een zo goed als verloren partij om te zetten in winst. Een portie mentale weerbaarheid en doorzettingsvermogen brengt haar balans weer met een 4 op 4. Jordy over zichzelf: "Na nieuwjaar gaat het niet meer zo goed", toch nog 2 op 4.
En wat Lien op overschot heeft dat tikkeltje meer ..., heb ik te weinig  en zo verlies ik weer mijn laatste 2 partijen en strand ik dus ook met een 2 op 4.
Dieter zit momenteel in het gips, en behelpt zich met krukken. Voor zes weken out, een aderlating voor den B-ploeg! Herstel goed Dieter, hou de moed erin.
Bruno

C-ploeg

Thuismatch tegen Sterke Stut Oosterzele , een ploeg die net boven ons in de rangschikking stond. Bij
verlies mochten we eigenlijk alle hoop op redding opbergen en ons voorbereiden op degradatie.
Ik val in herhaling maar onze beste man moesten we nog eens afgeven aan onze B-ploeg. Het is alsof er een vloek over heerst…
Maar zijn vervanger , Mario , deed niet onder en zorgde voor een serieuze “performance”. Ook Pieter speelde sterk.
We startten met Dick , Pieter , Mario en ikzelf.
Onze derde en vierde man (Mario en Pieter) zorgden al direct voor een 2-0 voorsprong en Dick won ook zijn eerste match. Mijn eerst match verloor ik louter en alleen door de zenuwen, maar bij een 3-1
voorsprong mochten we toch al niet klagen. Al snel stonden we 8-4 voor en Mario zorgde dat de 9 op het bordje kwam. Pieter won in de belle een moeilijke match en we stonden op 10. Daardoor was het niet meer van moeten voor mij en Dick en mogelijk daardoor verloren we beiden onze laatste wedstrijd.
Klassementen tegenstrevers : D4,D4,D6 en E4.
Mario en Pieter beiden een prachtige 3/ 4 , Dick en ikzelf een 2/4. Een match waar de ploeg in zijn geheel sterk heeft gespeeld ,waarvoor dank !!! Voor diegenen die ons al afschreven , hier was het antwoord!
We zullen onze huid duur verkopen !! FORZA SLEIDINGE !!!
Guy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.