zondag 16 februari 2014

Speelweek 16

Uitslagen:
- Sleidinge A - TTC Sint-Pauwels B  6-10
- Sleidinge B - TTC Temse B   2-14
- Zomergem C - Sleidinge C  7-9
- Zomergem E - Sleidinge D 4-12
- E-ploeg was vrij
- Sleidinge Jeugd - Ronse B  10-0

Verslagen:

SLEIDINGE C  -speeldag 16
Vrijdagavond  14/02 gaan tafeltennissen op Zomergem .Het vrouwtje had het liever anders gezien maar ge moet uw prioriteiten kennen hé…..  J
Drie van onze vaste ploeg konden die avond niet spelen wegens allerlei redenen ,zodus traden we aan met de twee Piet(en) als vervangers . Uiteraard gaat het hier over Piet Spanhove en Piet Faelens .
Voor Piet Faelens zijn debuut in derde dit seizoen !
Zomergem trad aan met 2 D4’s en 2 D6’s waarvan Dirk Naudts voor mijzelf een oude bekende was . Ik waarschuwde de ploeggenoten nog dat Dirk nog een  C6 was geweest in een ver verleden   en nog steeds  de kneepjes van het (pingpong ) vak kende…
Wij daarentegen traden aan met 2 D4’s (Maarten en ikzelf) één D6 (Piet S.) en één E4 (Piet F.) Dus op papier zou dit een moeilijke avond worden. In werkelijkheid was dit ook het geval …. We hielden gelijke tred en  het zag er lange tijd naar uit dat het op een gelijkspel ging uitdraaien .Echter bij een stand van 7-7 moesten Maarten en ikzelf voor de beslissing zorgen. Ik won mijn laatste match in de belle en Maarten versloeg Dirk Naudts met een 3-1 !! Finaal dus een 7-9  overwinning !
Onze super verdediger Piet S. sleepte na subliem verdedigingswerk een 2/4 uit de brand en Piet F. tekende voor een 1/4 (overwinning tegen D6) na een sterke prestatie (merkwaardig voor iemand die bijna gans het seizoen in 5d speelt dat die zo prachtig weerwerk heeft geboden !!) .Maarten en ikzelf waren goed voor 3/4 .
Nadien hebben de vrouwen van Zomergem ons nog verrast met een variëteit aan croque-monsieurs die lekker smaakten na de overwinning.
Na wat printermoeilijkheden konden we tegen 1u15 met ons blad huiswaarts keren na een geslaagde avond !!
 Guy Coene

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.