zondag 19 januari 2014

Speelweek 13

Uitslagen: 2 overwinningen
- Sleidinge A - Flyer A   3 - 13
- Sleidinge B - St.Pauwels C    10 - 6
- Egmont C - Sleidinge C   10 - 6
- Lobos F - Sleidinge D    2 -14
- Rooigem K - Sleidinge E   9 - 7

Verslagen:
Sleidinge A
Door een tenniselleboog van Firmin, en de uitleenbeurt van Johan aan de B-ploeg, stond Geert er eigenlijk alleen voor tegen Flyer A. Uitslag Geert tegen Flyer 3-13! Enkel tegen Stefaan moest Geert de duimen leggen. Firmin kon maar één wedstrijd voluit spelen maar verloor deze met 8-11 in de belle. Maarten DW, invaller van dienst, kon eens ervaren dat het gene kak is in eerste!
Sleidinge B
Yes, het is ons nog eens gelukt! Een overwinning met 10 - 6 van St.Pauwels!!!!
De vorige overwinning was geleden van 4 oktober tegen Zomergem!
Goed, over deze wedstrijd nu: Piet Loeckx, onze sterktehouder, kon deze week niet spelen wegens een gekneusde rib. Vervanging kregen we vanuit de A-ploeg, Johan werd ons voor één week uitgeleend. Vermits den A-ploeg toch over een grote weelde beschikt qua spelers, was dit geen enkel probleem! Met dank voor deze uitlening, want Johan deed wat van hem verwacht werd, namelijk 4/4. Gepensioneerde Bruno 3/4, ook Lien weer sterk 3/4 en Dieter (een off-day?) 0/4 telkens net niet.
Bruno
Sleidinge C
Tweede match van de terugronde werd een verplaatsing op donderdag 16/01/2014 naar Zottegem .
Bij gebrek aan spelers en een forfait moesten we de wedstrijd aanvatten met 3 spelers.
Ik moest denken aan de woorden van Geert die zei dat het soms niet plezant is in de A-ploeg als men verzwakt moet aantreden. En ik moet hem gelijk geven.
Enfin , we stonden ervoor en moesten erdoor… We startten de match met Jordi, Pieter en ikzelf.
Mijn eerste wedstrijd verloor ik in de belle en dan kruipt die beginstand van 4-0 al snel in het koppeke..en het zou niet mogen maar een mens denkt daar toch aan.
Aan de andere kant was er een stoïcijnse kalme Jordi De Wulf die gewoon zijn 4 wedstrijden won alsof er niets aan de hand was , echt een uitmuntende prestatie waarvoor we chapeau moeten zeggen !!Dikke proficiat !
Pieter had een echte off-day en won geen enkele wedstrijd. Ikzelf verloor nog één wedstrijd in de belle en won er  nog twee.
Onze tegenstanders trad aan met 2 D4’s en 2 D6’s.
Eindstand : verloren met 10-6 tegen een verdienstelijk Zottegem maar die waarschijnlijk tegen onze vaste ploeg geen schijn van kans zou gehad hebben.
Op naar de volgende match  ! NIE PLEUJE , NIE NEUTE !
Guy Coene

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.