vrijdag 4 oktober 2013

Speelweek 4

Uitslagen:
- Sleidinge A - Zomergem A           4 - 12
- Sleidinge B - Zomergem B           12 - 4
- Crawford Gent E - Sleidinge C      8 -8
- Crawford Gent K - Sleidinge D     3 - 13
- Sleidinge E - De Pinte D                7 - 9
- Sleidinge jeugd - De Pinte             6 - 4

Verslagen:
- Sleidinge B

Met 3x D0 en 1x D2 tegen 2xC4, 1x C6 en 1x D0 zou je ons op papier weinig kans geven! Maar da's dan toch wel iets anders uitgedraaid met een overweldigende, verdiende overwinning van onzen B-ploeg met 12-4. Lien (zonder hoofdpijn) toonde dat ze de sterkste was en behaalde een 4/4, ook ik-zelf verloor geen wedstrijd 3/3, en Dieter en Piet elk 2/4. Piet en Dieter zorgden voor het verschil na een 2-2 stand, zij wonnen elk hun partij tegen een C4! En dan waren we gelanceerd, nog amper twee wedstrijdjes moesten we afgeven, om uiteindelijk bij 12-4 uit te komen. De bokes met preparé en uufflakke (hoofdvlees) achteraf, smaakten ongelooflijk.


C-ploeg

Op verplaatsing naar Crawford ,naar de ploeg die ongeslagen aan kop van de rangschikking staat en die hun titelambities niet onder stoelen of banken steekt , er zijn leukere zaken om naar uit te zien. Crawford  stelde een nog sterkere ploeg op , namelijk één C6 en drie D0’s , blijkbaar wilden ze niets aan het toeval overlaten . Op papier moesten wij ( twee D4, één D6 en één E0;respectievelijk Maarten ,Guy ,Piet Spanhove en Jordi ) normaal gezien het onderspit delven . Echter  het draaide iets anders uit ….. Maarten zorgde voor een 2/4 en Jordi en Piet voor 1/4 , ikzelf had een goede avond en zorgde met de nodige “chance” voor 4/4.

Piet speelde berewedstrijd tegen Kris Phillipaerts en bracht ongelooflijke ballen terug .(was een belangrijke overwinning voor het verdere verloop van de wedstrijd)

En eerlijkheidshalve moeten we eraan toevoegen dat Maarten en Jordi zeker één wedstrijd meer hadden kunnen winnen indien het geluk een beetje aan hun zijde had gestaan. Globale overwinning had gekund maar het gelijkspel was een billijke uitslag waar beide teams konden mee leven.

Besluit is dat we hoogstwaarschijnlijk tegen de toekomstige kampioen hebben gespeeld en ons huid duur verkocht hebben . FORZA SLEIDINGE !!
Guy


- Sleidinge A: Geert 4/4, Firmin, Johan en Dick 0/4
- Sleidinge B: Lien 4/4, Bruno 3/3, Piet L en Dieter elk 2/4
- Sleidinge C: Guy 4/4, Maarten 2/4, Jordi en Piet 1/4
- Sleidinge D: Mario 4/4, Raf Piet F. en Maarten DW elk 3/4
- Sleidinge E: Tjade 2, Patrick 3, Bram en Marijn elk 1/4
- Jeugd: Aillan 3/3, Tim 2/3 en Nathan 0, dubbel (Aillan + Tim) gewonnen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.